Wednesday, December 18, 2019

Metoda kristal, heroinë e marrë veten nga një grua e lidhur me sauditë në aeroportin Islamabad

Metoda kristal, heroinë e marrë veten nga një grua e lidhur me sauditë në aeroportin Islamabad

ISLAMABAD: Forca e Sigurisë së Aeroportit (ASF) të mërkurën ndërpreu një ofertë kontrabande në Aeroportin Ndërkombëtar Islamabad (IIAP), njoftuan burimet Geo News, duke shtuar se të paktën tre persona u arrestuan.

Burimet sqaruan se një grua që mbante metafetaminë kristal me vlerë 0.85 kilogramë, e njohur më shumë nga emri i saj i rrugës, akulli, si dhe heroina, u arrestua së bashku me babanë dhe djalin e saj. Ata po udhëtonin për në Arabinë Saudite.

Gruaja, e identifikuar si Rubina Bibi, po udhëtonte për në Mbretëri në një kompani ajrore private, por ishte ndalur në banakun e kërkimit të përbashkët. Kontabanda u gjet nga çanta e saj.

ANF ka filluar procedurat ligjore kundër të tre të arrestuarve, shtuan burimet.

No comments:

Post a Comment